Türker Ateş'ten kademeli emeklilik çağrısı: 1 gün ile 17-20 yıl geç emeklilik olmaz Türker Ateş'ten kademeli emeklilik çağrısı: 1 gün ile 17-20 yıl geç emeklilik olmaz

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, staj ve çıraklık dönemlerinde ödedikleri sigorta primlerinin emeklilik haklarına yansıtılmasını talep ediyor. Bu mağdurlar, sistemin değişmesiyle emeklilik haklarını kaybettiklerini ve ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade ediyor. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, bu sorunu çözmek ve adaletli bir düzenleme yapmak için aktif olarak çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar arasında basın açıklamaları, Meclis ziyaretleri ve saha faaliyetleri de bulunuyor.

İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği'nden AK Parti'ye ziyaret!

Staj ve çıraklık mağdurları emeklilik mücadelesine devam ederken İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, AK Parti'ye ziyaret düzenledi. İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği heyeti, Ak Parti İzmir merkezinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ı ziyaret ederek staj ve çırkaklık dosyasını takdim etti. Dernek heyetinin verdiği staj ve çıraklık dosyasını alan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, konunun takipçisi olacağını belirtti.

İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'dan destek!

Konuya yabancı olmadıklarını da söyleyen İzmir Milletvekili İnan, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile de bu konuyu konuşacağını iletti. Bunun üzerine İzmir staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Semiha Özek, staj ve çıraklık mağdurları adına Milletvekili İnan'a teşekkür etti.