Antalya'daki lüks otelde Türk müşteriye 4 bin 200 TL'lik ''Milliyet farkı'' faturası Antalya'daki lüks otelde Türk müşteriye 4 bin 200 TL'lik ''Milliyet farkı'' faturası

Yenikale Mahallesi'nde bulunan 4 bloklu sitedeki 8 katlı binada yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi, Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA'lar ile AFAD ve UMKE ekipleri de yönlendirildi.

Yangın böyle görüntülendi:

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Yangında zaman zaman patlama sesleri duyulurken, bina sakinleri ekiplerce tahliye ediliyor.

Ekipler yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı.

Öte yandan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ile Ceyda Bölünmez Çankırı da olay yerine geldi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Telefonla NTV yayınına katılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yangın nedeniyle can kaybı yaşanmadığı bilgisini duyurdu. "Şu ana kadar çok şükür can kaybı bilgisi yok" dedi.

BİNADAKİLER TAHLİYE EDİLDİ

Olay yerine gelen İzmir Valisi Selim Köşger, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, yangının başladığı sırada tüm binada oturanların tahliye edildiğini bildirdi.

İBRAHİM TATLISES İDDİASI

Pek çok ünlü ismin oturduğu bilinen Folkart'taki yangının İbrahim Tatlıses'in evinden çıktığı iddiası sosyal medya üzerinden yayıldı. Konuyla ilgili Tatlıses, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Tatlıses paylaşımında "Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun iki gün önce geliyordum izmire uçaklarda yer yok diye gelemedim.. Herkese geçmiş olsun. İnşaallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin.." ifadelerini kullandı.