ABD Başkanı Joe Biden, 2. Dünya Savaşı anılarına dair açıklamalarda bulunurken Pasifik harekatında görev yapan amcasınada değindi. Amcasının uçağının Yeni Gine'de düştüğünü ve burada yamyamlar tarafından yenildiğini aktardı. Ayrıca o bölgede çok fazla yamyamın bulunduğunuda belirtti.

Biden, amcasının görevine ilişkin "Tek motorlu uçakları, savaş bölgeleri üzerinde keşif amacıyla uçuruyordu."  bilgisini verdi.

ASKERİ KAYITLARDA KAYIP GÖZÜKÜYOR

Başkan Joe Biden, Pensilvanya’nın Scranton kentine ziyarette bulundu. Burada İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik harekâtında görev yapan amcasının savaş anıtını ziyaret gerçekleştirdi. Daha sonrasında ise o şaşırtıcı açıklamada bulundu. Ancak askeri kayıtlarda uçağın Pasifik üzerinde kaybolduğu yer alıyor.

"CESEDİ ASLA BULUNAMADI"

Biden, Scranton’tan ayrılmak üzereyken uçağına binmeden önce gazetecilere demeç verdi. O sırada şu ifadelerde bulundu:

 “Uçak, o zamanlar çok sayıda yamyamın olduğu bir bölgede vuruldu. Cesedini asla bulamadılar ama oraya tekrar gittiklerinde kontrol edip uçağın bazı parçalarını buldular”

Çin'de skandal olay! Kovid-19'un DNA dizilimini inceleyen bilim insanının, laboratuvarına girişi engellendi Çin'de skandal olay! Kovid-19'un DNA dizilimini inceleyen bilim insanının, laboratuvarına girişi engellendi

Daha sonrasında Pittsburgh’a varan Biden, aynı hikayeyi burada sendika üyelerine de anlattı. Biden'ın burada gerçekleştirdiği açıklama şöyle:

 “Yeni Gine’de vuruldu ve cesedi asla bulunamadı çünkü eskiden Yeni Gine’nin o bölgesinde gerçekten çok fazla yamyam vardı”