Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ablası Diş Hekimi Songül Kalyoncu'nun eşi Fahri Cengiz Kalyoncu, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

68 yaşındaki Kalyoncu'dan acı haber geldi. Vefatıyla ailesi ve yakınlarını yasa boğan Fahri Cengiz Kalyoncu, Büyük Çamlıca Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Fahiş fiyat ve stokçuluk teklifi TBMM gündemine geliyor Fahiş fiyat ve stokçuluk teklifi TBMM gündemine geliyor

ENERJİ-İŞ BAŞKANI MAHMUT ALTUNSOY DA CENAZEYE KATILDI

Fahri Cengiz Kalyoncu'nun cenaze törenine ekonomi ve siyaset dünyasından pek çok ünlü sima katıldı. Enerji-İş Sendikası Başkanı Mahmut Altunsoy da cenaze törenine katılarak Kalyoncu ailesine başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Cenaze törenine, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Eski Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Eski Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.