Geçtiğimiz günlerde binalarının yıkılmasının ardından kapanma kararı alan Flash TV'nin sahini Ömer Ziya Göktuğ, kapanma sürecine dair açıklamalarda bulundu. 

Cumhuriyet gazetesş yazarı Barış Terkoğlu'nun yazısında aktardığına göre Göktuğ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 50 yıldır tanıdığını ve Bursa'daki binaya Erdoğan'ın posterinin asılmaması sonucunda binanın Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yıkıldığını söyledi. 

"HERKESE YAYIN YAPIYORUZ"

Göktuğ ayrıca kanalın reyting oranlarından da şu sözlerle bahsetti...

Yunanistan'dan Türkiye'ye: Çöl tozu 1 hafta boyunca etkili olacak! Yunanistan'dan Türkiye'ye: Çöl tozu 1 hafta boyunca etkili olacak!

“Cami imamından genelev kadınlarına kadar bütün vatandaşlara yayın yapan bir kanalız. Biz Halk TV gibi CHP’lilere, Ülke TV gibi AK Partililere yayın yapmıyoruz. Biz ortalama insana yayın yapıyoruz. Bu insanlar ülkenin sessiz çoğunluğu. Herkes Flash TV’nin sıradan vatandaş üzerindeki etkisini bilir.”

"ERDOĞAN'IN POSTERİNİ ASMADIK..."

“Bizim binamız Bursa’da stadın karşısında. Kim orada miting yapsa ‘binaya benim resmimi as’ diye rica ediyor. Muharrem Bey’in resmini astık. Tayyip Bey’in resmini asmaya mecburmuşuz gibi yaptılar. Kızdım, son anda asmadık.”

Editör: TE Bilişim