Her ay birbirinden farklı konularda dizi-film yayınlayan ve izleyicinin beğenisini toplayan Netflix, Kasım ayını da doolu dolu geçiriyor. Bu ay Netflix'te dünyaca ünlü yönetmen filminin yanı sıra, sosyal medya da ilgi yağmuruna tutulan "Squid Game" dizisinin de yeni sezonu yayınlanıyor. Aynı zamanda uzun zamandır heyecanla beklenen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi de kasım ayında..

1-İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI

Başrollerini Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği "İstanbul İçin Son Çağrı" 24 Kasım'da izleyicisiyle buluşuyor. New York havalanında karşılaşan Mehmet ve Serin'in yasaklarla dolu hikayesi..

2-TERZİ

3 Kasım'da 3.sezonu yayınlacak olan Terzi'nin baş kahramanlarından Peyami uzun yolculuktan döner ve Esvet'e karşı olan hislerini artık içinde tutmak istemese de sorunlar peşini bırakmaz.

3-VIRGIN RIVER

30 Kasım'da 5.sezon 2.kısımı eklenecek olan sizide Mel, hayatını başka bir taraftan ilerletmeye çalışırken Jack kariyeri için adımlar atar. Virgin River'da sırlar ve tehditler baş göstermeye başlar.

4-SQUID GAME: THE CHALLANGE

22 Kasım'da Netflix'e eklenecek olan "the challange" sezonunda 456 oyuncu büyük para ödülü için yarışacak ve tek bir kişi kazanacak. 

TRT İspanyolca yayın hayatına başladı TRT İspanyolca yayın hayatına başladı

5-BELİVER 2

17 Kasım'da izleyiciyle buluşacak olan Beliver 2, Hırslı ve çalışkan bir dedektifin, Asya'daki uyuşturucu çetesini perde arkasını araştırmaya devam ediyor. Aynı zamanda geçmişte yaşanan olaylardan da hesaplaşmasını yarım bırakmıyor.

6-THE CROWN

16 Kasım'da 6.sezonuyla Netflix'e eklenecek olan dizi sürükleyici hikayesiyle büyük bir kitlenin beğenisini topladı. Yeni sezonunda Diana, ömrünün son zamanlarında insanları etkilemeye devam eder. 

7-THE KILLER

Dünyaca ünlü yönetmen "David Fincher" ın yeni filmi olan "The Killer" 10 Kasım'da Netflix'te..

Başrolünde Michael Fassbender'ın yer aldığı gerilim türündeki film bir suikastçının macera dolu intikamını konu ediniyor.

8-ROBBIE WILLIAMS

8 Kasım'da Netflix'e eklenecek olan mini dizide başarılı bir solo kariyeri olan sanatçının geçmişindeki sahne ışıkları altındaki düşüncelerini konu ediniyor.

9-FERRY

3 Kasım'da yayınlanan filmde uyuşturucu imparotorluğu kurmak isteyen karakterin büyük bir aşkla sınanma hikayesi işleniyor.

10-GÖREMEDİĞİMİZ TÜM IŞIKLAR 

2 Kasım'da Netflix'te yayınlanan mini dizi Anthony Doerr'ın Pulitzer Ödüllü kitabından uyarlanarak yapıldı. Aynı zamanda Ödüllü yönetmen Shawn Levy'nin çektiği film 2. dünya savaşı dönemlerinde görme engelli bir kızın dramatik hayatını işliyor.