Fenerbahçe'de büyük başarılara imza atan  Kim Min-Jae'nin artık Napoli'ye imza atması beklenirken, Jorge Jesus'un eski öğrencisi Gustavo Henrique'nin transferi için büyük mesafe katedildi.

Fanatik tarafından yapılan habere göre sarı lacivertli takım Gustavo Henrique transferinde büyük aşama katederek genç oyuncuyu İstanbul'a davet etti. 

Fenerbahçe Beko, sahasında Monaco'ya 65-62 mağlup oldu! Avantajı yitirdi Fenerbahçe Beko, sahasında Monaco'ya 65-62 mağlup oldu! Avantajı yitirdi

Fenerbahçe 'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kim Min-Jae'nin artık Napoli ile resmi sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılırken, Sarı-Lacivertliler'in kasasına da 18-20 milyon Euro bandında bir rakam girecek.

Güney Koreli oyuncunun boşluğunu doldurmak isteyen Kanarya, Flamengo'nun Brezilyalı stoperi Gustavo Henrique'yi listesine almıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un eski öğrencisi olan ve bizzat istediği 29 yaşındaki oyuncu için Kırmızı-Siyahlılar'la yaklaşık 3 milyon Euro'ya anlaşmaya varılmışt

Sambacı'yla da yapılan kısa görüşmeden olumlu yanıt alındı. Henrique, Fenerbahçe'ye gelmek istediğini belirtti ve bu durumu kulübüne de iletti.

Bu gelişmeler üzerine Kanarya, Gustavo Henrique'yi son detayları görüşmek için İstanbul'a çağırdı.