Olay, Bursa'da Merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde meydana geldi. Burak Aslan kendisine ait olan daireyi Mustafa T. ve ailesine evini yapılan kira sözleşme sözleşmesinin ardından kiraya verdi. Yaklaşık 2 sene boyunca kirada kalan Mustafa T., ev sahibine haber vermeden bir anda evi boşaltarak kaçtı. Ev arayan başka bir kişinin aramasıyla evinin gizlice boşaltıldığını öğrenen ev sahibi Burak Aslan, kendi evine bir hırsız gibi girdi. Eve giren Aslan, evin harap halde olduğunu ve yatak odasında büyü olduğunu gördü.

Kendisini mağdur duruma bırakan kiracısı hakkında yasal süreç başlatacağını söyleyen Burak Aslan, "Yaklaşık 2 senedir evimiz kiradaydı. Bin 400 TL'ye kiraya verdik. Bu süre zarfından hiç gününde kira ödenmedi. Evin faturalarını da ödemeyince sıkıntılar yaşadık. En sonunda kaçıp gitmiş. Bizim haberimiz yoktu. Bizi yabancı uyruklu başka insanlar aradı. Ev kiralık mı? diye sordular. Biz de kiracı var kiralık değil dedik. Evimizin anahtarını alıp gitmiş. Biz kendi evimize hırsız gibi girdik. Arıyoruz telefonlarımızı açmıyor. Evin anahtarını da nakliyeciye vermiş. Nakliyeci de anahtarı bize getirdi. Evimizi çok kötü şekilde bırakıp doğalgaz saatini sökmüş" dedi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kalkan-21 operasyonunda 12 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu: Kalkan-21 operasyonunda 12 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Kaynak: İHA