"Aşk-ı Memnu" dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve yıllar geçtikçe oynadığı projeleri genişleten oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, en son Başak Dizer ile yaşadığı Kemerburgaz'daki evi nedeniyle gündeme gelmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un kucağında bebekle çekindiği fotoğraf dikkat çekti

Yalnızca meslek hayatıyla değil özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Tatlıtuğ, bu sefer de beraber rol aldığı bebeği kucağında tutup kamera karşısına geçti. Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları peş peşe övgü dolu yorumlar yaptı. Bazı takipçiler Kurt Efe'nin babasına nasıl çektiğinden bahsederken bazıları da nazar boncuklarıyla düşüncelerini ifade etti.

Gerçek ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtğ'un poz verdiği bebeğin Kurt Efe olduğu yönünde çok sayıda yorum gelmesine rağmen o bebek Kurt Efe değil, Tatlıtuğ'un bir reklamda rol aldığı bebek.

2016 yılında evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çiftinin oğlu Kurt Efe Tatlıtuğ ise bu yıl 15 Nisan'da dünyaya geldi. Sevilen çift oğullarının fotoğrafını henüz sosyal medyada paylaşmadı.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Tatlıtuğ çifti ebek bezi reklamında yer almış

Doğruluk Payı isimli sitenin aktardığına göre; Tatlıtuğ çifti Temmuz 2023’te Molfix marka bebek bezinin ilk reklamında yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ile resimlenen bebeğin de Kurt Efe olmadığı ortaya çıktı. Twitter’da Kıvanç Tatlıtuğ News isimli bir kullanıcı bu karedeki bebeğin çiftin oynadığı Molfix reklamındaki bebek olduğunu belirtti.

Evi çok konuşulmuştu

Dekorasyonu ile herkesi hayran bırakan evi ile ilgili konuşan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, "Dekorasyon için aksesuar tercihlerim eğlenceli, renkli, dikkat çekici pop-art parçalar oldu. Yeşile, doğaya ve dinginliğe özlem duyduğumuz için bir orman evinde yaşamak hep hayalimizdi.

"Evim her zaman önceliğim olmuştur."

Yaşadığım mekanda mutlaka tasarım objeler ve sanat eserleri olmalı. Evim her zaman önceliğim olmuştur. Zevkimi, yaşam stilimi ve karakterimi yansıtması için zaman ve emek harcarım" ifadelerini kullanmıştı.