Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polislere kendi eliyle yakalandı: Uyuşturucudan işleme alındı Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polislere kendi eliyle yakalandı: Uyuşturucudan işleme alındı

Ekranların konuşulan dizi "Kızıl Goncalar" bu akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.  Dizi, İslami tarikat-cemaatlerin temsiliyle ilgili sahneleri sebebiyle tepkilere yol açmıştı. 

Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili RTÜK'e gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldı. Bu gelişmenin ardından da dizinin çekimleri için alınan izinler iptal edilmişti. Kısa süreliğine çekimleri durdurulan dizi gündemden düşmemeye devam ediyor.

BATUHAN GELENER KADROYA DAHİL OLDU

Dizinin bu haftaki yeni bölümünde izleyiciye bomba bir sürpriz var. Kızıl Goncalar'ın yeni bölümüne Batuhan Gelener konuk oluyor.

“Mahkum” ve “Kuruluş Osman” gibi popüler dizilerde yer alan genç oyuncu, Özcan Deniz'in canlandırdığı doktor Levend’in eski hastası Ertuğrul rolüne hayat verecek. Batuhan Gelener, daha önce bir dijital platformda yayınlanan “Duran” adlı dizinin kadrosunda da yer alarak başarılı bir perdormans sergilemişti. 

Editör: Gizem Külcü