Türkiye'de reyting rekorları kıran ve fenomen haline gelen "Kızılcık Şerbeti"nin başarısı dünyada gündem oldu. Ülke sınırlarını aşan başarısını kutlamak için Kızılcık Şerbeti oyuncuları Cannes Martinez Hotel’de düzenlenen görkemli bir gala gecesine katıldı. 

GALADA YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTILAR

Dünyanın dört bir yanından önemli isimlerin katıldığı davette "Kızılcık Şerbeti" ekibi rüzgar gibi esti. Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç, Feyza Civelek ve Ceren Karakoç adeta Cannes'ı salladı. Gala gecesinde oyuncuların giydiği kıyafetler ise ünlü Türk modacı Zeynep Kartal'a aitti.  Amerika, Avruğa, Latin Amerika'dan gelen basın mensupları oyunculara yoğun ilgi gösterdi. 

"SILA İYİKİ DE VAR"

Dizide "Fatih" karakterine hayat veren Doğukan Güngör ile "Doğa" karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu arasında soğuk rüzgarların estiği konuşurken ikilinin yan yana oturduğu gözlerden kaçmadı. Sıla Türkoğlu'na halinden şikayet eden bir karakteri canlandırdığı sorulunca Türkoğlu, "Galiba dönem dönem benim de rolden etkilendiğim bazen onu kendi hayatıma yansıyan şeyler olabiliyor. Onun gerginliğini maalesef ki ben de yaşıyorum ama bunlara da tecrübe diyelim… Yani biraz böyle tecrübelendikçe galiba bunları da seneler içinde bırakıyorsun, etkilenmemeyi öğrenebiliyorsunuz. Normal hayatımda o kadar gergin miyim? Bence hayır değilim" dedi.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Güngör, ise Sıla Türkoğlu için "Bence Sıla kesinlikle daha pozitif bir soruyu hak ediyordu diye düşünüyorum ama iyi ki de var. Onunla çektiğim sahnelerden çok keyif alıyorum" diyerek övgülerde bulundu.