Kızılcık Şerbeti dizisi, özgün tarzı ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizide başrol oynayan güzel oyuncu Sıla Türkoğlu da sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Sedef Avcı'dan şaşırtan paylaşım: Ezel kadrosu yıllar sonra bir arada Sedef Avcı'dan şaşırtan paylaşım: Ezel kadrosu yıllar sonra bir arada

SILA TÜRKOĞLU DÜNYA GÜNDEMİNİ SALLADI

Sıla Türkoğlu, Abda analytics'in düzenlediği dün ne oldu etkinliğinde 202 binin üzerinde ileti sayısıyla 2. sırada yer alarak başarısını kanıtladı. Aynı şekilde son bölümüyle izleyicileri heyecanlandıran Kızılcık şerbeti dizisi de 132 binin üzerinde ileti sayısı alarak listenin 4. sırasına yerleşti.

Sosyal medyada büyük ilgi gören ve her hafta farklı konularla izleyicileri heyecanlandıran dizi, dün akşamki bölümüyle dünya gündemine damga vurdu. Kızılcık Şerbeti, dünya gündeminde 2 saat 35 dakika boyunca TT olurken, Türkiye gündeminde de Kızılcık Şerbeti, Kıvılcım, Evrim Alasya, Doğa ve Nursema etiketleriyle saatlerce konuşuldu.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Dün akşamki bölümde izlediklerimiz hepimizi derinden etkiledi. Doğa, bebeğinin velayetini kaybetmenin acısını yaşarken, annesi Kıvılcım onun yanında durdu. Doğa, bebeğini geri alabilmek için avukatının tavsiyesi üzerine bir doktora gitti. Ancak yolda başına gelenler, Kıvılcım'ın Doğa'ya verdiği cesaret konuşmasını gerektirdi. Bu arada Ömer, Fatih'in oyununa alet olduğunu anladı ve Kıvılcım'la tartıştı. Fatih'in özür dilemesine rağmen Ömer onu affetmedi. Abdullah da Ömer'i ikna edemedi. Alev, Rüzgar'la görüşmeye çalışırken onu beklenmedik bir anda karşısında buldu.

Nursema ve Umut ise evliliklerindeki ilk krizi yaşadılar. Nursema, Umut'un gece çalışmasına artık izin vermeyeceğini söyledi. Kıvılcım, Doğa'nın başına gelenlerde Fatih'in rolü olduğundan şüphelendi ve avukatına gitti. Avukatın ofisinden Fatih'i gören Kıvılcım, şüphesinin doğru olduğunu anladı. Fatih'in Doğa'nın avukatını satın aldığını öğrenen Kıvılcım, Doğa'yla birlikte bebeğini almak için Ünallar'ın evine gitti. Bölümün sonunda duygusal bir sahne yaşandı. Doğa, bebeğine kavuşmak için Fatih'in şartlarını kabul etti ve eve döndü. Doğa ve Kıvılcım, gözyaşları içinde vedalaştılar.