Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne ait ikinci fragman izleyicilerle buluştu. Fragmanda Nursema, annesinin müdahalelerinden bıktığını söyleyerek “Artık hayatımıza karışma!”diye bağırıyor. Umut ve Nursema arasındaki kriz büyüyor.

Ömer'in Kıvılcım'a olan ilgisizliği gözlerden kaçmazken, Fatih'in (Doğukan Güngör) Doğa'ya (Sıla Türkoğlu) yaptığı romantik jest izleyenleri şaşırtıyor. Doğa'ya ikinci kez evlilik teklif eden Fatih, duyduğu cevapla şoke oluyor. Doğa, başka biriyle olduğunu itiraf ederken, bu gelişmenin ardından neler olacağı merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti'nin 36. bölümde neler yaşandı?

Önceki akşam yayınlanan bölümde; Mihri'yi kurtarmak için İbrahim'le yüzleşen Nursema, Abdullah ve Pembe'nin kızgınlığıyla yüz yüze geldi. Umut'un eşine destek olmadığını gören Abdullah ona da kızdı, kızını bir karar vermek zorunda bıraktı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım

Babasının haksızlığına üzülen Nursema, Umut'la birlikte evine dönmeyi tercih etti. Bölümde heyecan eksik olmadı. Kıvılcım'ın ilk televizyon programını çekmesine Ömer yardımcı oldu. Ancak çekim bittikten sonra Ömer'in, Kıvılcım'a bu işi yapmamasını söylemesi ikisinin arasını açtı.

Bu arada, Mihri’nin İbrahim’den kaçmak için gittiği yerde onu bekleyen büyük bir sürpriz vardı. İbrahim’in adamları tarafından kaçırılıp bir depoya götürülen Mihri, hayatının en büyük korkusunu yaşadı. Onu kurtarmaya gelen ise hiç beklemediği biri oldu: Umut’un babası Hüseyin! Hüseyin, Mihri’yi İbrahim’in elinden alarak ona yardım etmeye karar verdi. Ancak bu durum Umut ve Nursema’nın ilişkisini daha da zorlaştıracaktı.

Başrolllerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün olduğu dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.