Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın bulunduğu 'Kızılcık Şerbeti' dizisi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. AB grubunda 10.04 izlenme oranı ve 28.83 izlenme payı ile ilk 100 program arasında zirveye oturan dizi, ABC1 20+’da da 9.64 izlenme oranı ve 23.90 izlenme payı ile liderliğini sürdürüyor.

'Kızılcık Şerbeti' Total grubunda da 7.08 izlenme oranı ve 18.65 izlenme payı ile başarılı bir performans sergiliyor. Dizi, sosyal medyada da çok konuşuluyor. 'Kızılcık Şerbeti', Kıvılcım, Doğa, Nilay ve Umut etiketleri ile sosyal medya platformu X’in TT listesinde uzun süre kaldı.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çok konuşuldu! Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çok konuşuldu!

Öte yandan popülerliği ile dikkat çeken Sıla Türkoğlu, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde yer almaya devam ediyor. Yerli ve yabancı bir çok hayranı tarafından desteklenen Türkoğlu, son yaptığı marka anlaşmasıyla dikkat çekiyor.

Ömer, Kıvılcım'la olan ilişkisini sorgulamaya başladı!

Umut'la evliliğini kurtarmak için babasına rest çeken Nursema, yeni bir hayata başlamak için Umut'la birlikte evine döndü. Bu arada Kıvılcım, ilk televizyon programını Ömer'in desteğiyle çekti. Ancak Ömer, Kıvılcım'ın bu işi yapmasını istemediğini söyleyince aralarında gerginlik yaşandı. Ömer, doktorundan aldığı haberle de şoke oldu. Hastalığının ilerlediğini ve duygularının karıştığını öğrenen Ömer, Kıvılcım'la olan ilişkisini sorgulamaya başladı. Doğa ve Fatih'in arasındaki soğukluk da yavaş yavaş çözülmeye başladı.

Nilay, Mustafa ve Selvi'yi görünce şoke oldu!

Cemre'nin bebeğinin kırkı için aileler bir araya gelirken, Nilay da Pembe ve Abdullah'ın arasındaki sorunu çözmek için Alev'e büyük bir yalan attı. Pembe ve Abdullah'ın boşanacağını söyleyen Nilay, bu yalanın ortaya çıkmasıyla büyük bir skandala neden oldu. Nilay, Pembe ve Abdullah'ın öfkesinden kaçmak için evden kaçtı. Mustafa da Nilay'a çok kızdı. Nilay'ı eve döndürmek için Zülkar devreye girdi. Ancak eve geldiklerinde Mustafa'nın odasında Selvi'yi buldular. Selvi, Mustafa'ya ilgi duyduğunu göstermek için onun odasına girmişti. Nilay, Mustafa ve Selvi'yi görünce şoke oldu.