Mert Ramazan Demir'in reklam anlaşması yenilendi! Haftaya sete giriyor Mert Ramazan Demir'in reklam anlaşması yenilendi! Haftaya sete giriyor

Reytingleri alt üst eden dizi Kızılcık Şerbeti bu akşamki bölümüyle izleyiciyi şaşırtacak. Her cuma akşamı izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim transfer oldu. 

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan oyuncular yer alıyor.

KADROYA SEMA ÖZTÜRK DAHİL OLDU

İzleyiciler, ünlü oyuncu Sema Öztürk'ü bu akşamki yeni bölümde "Azra" karakteri ile görecek.  Sema Öztürk'ün hayat vereceği "Azra" karakteri, Ömer'in oğlu Metehan ile karşılaşacak. Bu gelişme ise sürpriz olaylara neden olacak. Seyirici "Azra"yı dizide üst düzey yönetici olarak izleyecek. 

SEMA ÖZTÜRK KİMDİR?

23 Haziran 1977'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun olan Öztürk Kral TV'de VJ'lik ve sunuculuk yaptı. Öztürk, “Karadayı”, “Hacı”, “Melekler Adası”, “Kara Melek”, “Ayrılsak da Beraberiz”, "Meryem" dizilerinin yanı sıra “Deli Dumrul” ve “Avrupalı” sinema filmlerinde başrol oyuncusu olarak başarılı performans sergiledi. 

Editör: Gizem Külcü