Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Nur Viral'İn sunuculuğunu yaptığı "Hayatta Her Şey Var" programının 11 Ocak yayınında bir kadın telefon bağlantısı ile katılarak adını da vermeden eşi ile arasına geçenleri itiraf etti. İkinci evliliği olduğunu söyleyen kadın ilk evliliğininde ihanet yüzünden bittiğini şimdiki eşiyle üç yıldır evli olduğunu ve bir gayrimeşru kızı olduğunu öğrendiğini söyledi. Sunucu Nur Viral duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Beyaz TV'de yayınlanan programa katılan bir kadın seyirci, 32 yaşında 2 çocuk annesi olduğunu ve ikinci evliliğini yaptığını belirtti. Eşinin sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla sürekli iletişim halinde olduğunu ve bir çocuğunun olduğunu öğrenince şok yaşadığını anlattı. Eşi tarafından sürekli aldatıldığını söyleyen kadın, "Eşim başka kadınlarla beni aldattı, affettim sonra yine devam etti" dedi.

Programın konuğu olan iletişim uzmanı Sevda Türküsev, mağdur kadına "Eğer imkanın varsa hemen boşan bu adamdan. Bir şey olmaz. Niye uğraşıyorsunuz? Çocuk yapmadan boşan kardeşim. Rezil bir şey" şeklinde konuştu.

Nur Viral ise duydukları karşısında şaşkınlığını dile getirerek, "Bu nasıl bir durum? Böyle bir evlilik olur mu? Yalanlar üzerine kurulmuş. Adam kendi çocuğunu senden saklıyor. Karşı taraftaki kadın da bir tuhaf. Sen niye kadına ulaşmaya çalışırsın? Bu nasıl bir gevşeklik. Duyduklarım karşısında şaşkınız. Bu adamların her yerde çocuk yapıp sonra sahip çıkmaması..." sözlerine yer verdi.