Onlarca kişiye mezar olmuştu: Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı Onlarca kişiye mezar olmuştu: Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı

Konyaspor olağan üstü seçime gidiyor. Anadolu kartalları 2023 yılı içerisinde ikinci kez başkanlık seçimine gidecek. Peki yeşil beyazlı ekibin başkanı kim olacak?

Konyaspor'a 2 müjdeli haber! O futbolcular için girişimler hızlanıyor

Konyasporun gündemi kalabalık! Son haftalarda alınan kötü galibiyetlerin ardından yeşil beyazlı ekip, önce teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in gönderilmesinin ardından genel kurul kararı alındı. Anadolu Kartalı genel kurul için 20 Kasım Pazartesi gününü işaret ederken, bu tarihe 1 haftadan az bir süre kalmasına ramak kala, herkes başkan adaylarını merak etmeye başladı.

Konyaspor'dan TFF'ye erteleme başvurusu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan, 13 Kasım Pazartesi günü bir toplantı düzenledi. İddialara göre toplantının konusu Konyaspor’un genel gidişatı ve Olağanüstü Genel Kurul olarak belirlendi. Başkan Altay ve Şan, yeşil-beyazlı kulübün geleceği hakkında görüşme yaptı.
Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı - Son Dakika Haberleri
Süper Lig’de kritik bir sürçeten geçen Konyaspor’da, camianın bir ve dirliğini korumak üzere bir karar alınması bekleniyor. Yeşil-beyazlı delegelerin sandık başına gitmesi için 6 günlük bir süreç kalırken; bu hafta içinde başkanlık koltuğu için en az bir listenin açıklanması bekleniyor.