Tümosan Konyaspor ekibi sosyal medya hesabından 20 Kasım 2023'te Olağanüstü Genel Kurul toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu.

Konyaspor tur biletini aldı - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber  kaynağı

Konyaspor Fatih Karagümrük maçını kaybetmesinin ardından Hakan Keleş şunları kaydetmişti:

Sadettin Saran'dan Mourinho hamlesi! İkna etmek üzere Sadettin Saran'dan Mourinho hamlesi! İkna etmek üzere

''Galibiyet istiyorduk. Çünkü buna ihtiyacımız vardı. Uzun süredir galibiyet alamamıştık. Galibiyet, moral motivasyonumuzu yükseltecekti. Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İyi pozisyonlar var, değerlendirebilseydik moral olarak iyi olacaktı. İlk yarıda zaman zaman istediğimiz şeyler oldu fakat ikinci yarının ilk dakikasında aynı gollerden birisini yedik. Gol yedikten sonra topu çıkaramama ve yeniden moral bozukluğu gösterdi. Sonra toparlandık. Gerekli riskleri aldık. Çift santrafor oynadık. Zaman zaman oyuncularımızın etkili atakları vardı. Oyunda istediğimiz şeyleri de yaptılar. Son dakikada kazandığımız penaltıyla 1 puan kazanmış olduk, 2 puan kaybettik.
Eksiklerimiz var saha içini düzeltmeye çalışıyoruz. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Önümüzde şimdi Trabzon maçı var ona hazırlanacağız.''

Süper Lig ekiplerinden konyaspor kulübü, ciddi bir karar aldı. Kulüp, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı habere göre, 20 Kasım 2023 tarihinde olağan üstü genel kurul toplantısı düzenleneceği duyuruldu.