MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Gökhan Barcın yapacak.

KONYASPOR’ 3 PUANI İSTİYOR

Hedefini Avrupa Kupalarına katılmak olarak belirleyen Konyaspor’da bugünkü mücadelede tek hedef galibiyet olacak. Yeşil-beyazlıların zirveden uzaklaşmaması için mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyor. Konyaspor ligde geride kalan 16 haftada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Sivas temsilcisi, 14 puan topladı. Yeşil-beyazlılarda Ahmet Oğuz ve Oğulcan Ülgün de karşılaşmaya kart sınırında çıkacak.

Osman Aşkın Bak'tan Ergin Ataman'a destek mesajı Osman Aşkın Bak'tan Ergin Ataman'a destek mesajı

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Konyaspor’da sakatlıktan yeni dönen orta saha oyuncusu Endri Çekiçi’nin durumu maç saatinde netlik kazanacak. Konuk Sivasspor’da ise kart cezalısı olan sağ kanat Erdoğan Yeşilyurt ve orta saha oyuncusu Diaa Sabi'a kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları devam eden stoperler Aaron Appindangoyé, Samba Camara, sağ bek Murat Paluli, sol kanat Max Gradel ve forvet Leke James’in bu maçta forma giymesi beklenmiyor..

KONYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

 Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan baş sağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi. “Konyaspor’umuzun eski genel müdürlerinden Önder Sami Güven’in annesi Melek Güven’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet, Güven Ailesi’ne başsağlığı diliyoruz”.