Konyaspor'da yönetim başkanlık seçimlerine giderken, hiç beklenmeyen o isim yönetime aday oldu. İşte detaylar.

Eski Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, Hull City'de ayın oyuncusu seçildi Eski Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, Hull City'de ayın oyuncusu seçildi

Konyaspor - Vikipedi

Konyaspor'da kötü gidişatı durdurmak adına yönetim başkanlık seçimlerine gitme kararı almıştı. Getirilen hocaların da takımı yönetememesi taraftarların tepkisine sebep olurken, o süpriz isim bir anda yönetime adaylığını açıkladı.

En değerli 6'ncı takım Konyaspor

Konyaspor’un eski futbolcularından ve antrenörlerinden olan Hacı Hasan Yaşar, yaklaşan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yönetime adaylığını açıkladı.

Hacı Hasan Yaşar ile Ayhan Akman hasret giderdi

Eski futbolcu yaptığı açıklamada, “Konyaspor’un şu anki durumuna üzülüyorum. Yıllardır Süper Lig’de oynayan, Türkiye Kupası’nı, Süper Kupa’yı kazanan, Avrupa’da ülkemizi temsil eden kulübümüzün içerisinde bulunduğu durum içler acısıdır. Konyaspor’un bu hale gelmesinin sorumlusu olmayabilirim ama bu kulübümüz için sorumluluk almayacağım anlamına gelmiyor. Konyaspor’un en büyük sorunu yönetilememe sorunudur.

Hacı Hasan Yaşar on X: "TFF'NİN İSTANBULDA AÇTIĞI OYUNCU VE MAÇ İZLEME  KURSUNU BAŞARI İLE TAMAMLADIK.ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIMIZ VE HOCALRIMIZ İLE  BİRLİKTE ÇOK GÜZEL VE FAYDALI BİR KURS OLDU.AYRICA BİZE DERS VEREN

Kulübümüz ekonomik sorunlarla boğuşuyor. Konyaspor bu kentin takımı. Yeni bir yönetim oluşturulmalı ve yeni bir heyecan yaratılmalıdır. Ben, Konyaspor için sahada mücadele etmiş bir futbolcu ve iş adamı Hacı Hasan Yaşar olarak; Konyaspor için elimi taşın altına koymaya hazırım. Konyaspor camiası yeter ki kenetlensin, yeter ki ortak aklı kullanabilelim. Liyakatin ve istişarenin ön planda olduğu, işin içerisinden gelen yani kısaca işi bilen kişiler Konyaspor’u yönetmelidir.

Hacı Hasan Yaşar (@HHY_42) / X

Bu kulüp kesinlikle sahipsiz kalmaz. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan kongre ile bunu da net bir şekilde göreceğiz. Daha önce formasını terlettiğim yeşil beyazlı renklere bundan sonra da ‘bir bilen’ yönetici olarak hizmet vermeye hazırım” cümlelerini kullanarak taraftarları heyecanlandırdı.