Konyaspor'da bir ayrılık daha mı yaşanıyor? Son zamanlarda gösterdiği başarılı performans ile  dikkatleri üzerine çeken Abdulkerim Bardakcı için karar verildi.

İttifak Holding Konyaspor, kaptanları Abdulkadir Bardakcı'yı uğurluyor. Kaan Ayhan transferi neticesiz kalınca gözünü Konyaspor'un yükselmesinde önemli bir emeğe sahip olan Abdülkadir Bardakcı'ya çevirdi.

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı

ABDÜLKERİM BARDAKCI GİDİYOR...

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki futbolcu için yeşil-beyazlılara 2 milyon euroluk (32 milyon TL) bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, başarılı stoperi lig biter bitmez kadrosuna katmak istiyor.

ABDÜLKERİM BARDAKCI DA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

 Bu sezon Konyaspor formasıyla 29 maça çıkıp 4 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan Bardakcı'nın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro olduğu belirlendi. 

İLHAN PALUT: "GÖZÜMÜN ÖNÜNDE İNANILMAZ GELİŞTİ"

İlhan Palut, geçtiğimiz mart ayında ise oyuncusu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Abdülkerim'in gözümün önünde inanılmaz bir gelişimine şahit oluyorum. Mental ve fiziksel olarak çok güçlü. Konsantrasyonu üst düzeyde. Savunma yapmakla kalmayıp, takımın ona ihtiyacı olduğunda hücum girişimi yapacak cesareti ve karakteri var. A Milli Takım için çok önemli bir oyuncu olacağına inanıyorum. Konyaspor'daki misyonunu tamamlarsa kariyerinde İstanbul takımları olabilir. Umarım onla yetinmez ve Avrupa'ya gider."