Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak olan yerli dizilerden biri de ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Atatürk dizisi olacak. Aras Bulut İynemli'yi Atatürk olarak göreceğimiz dizi şimdiden seyircilerin merak konusu oldu.

Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç , Sahra Şaş, Bertan Asllani gibi ünlü isimlerin olduğu diziye dünya yıldızı da katıldı.

Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Netflix dizisi La Casa de Papel'de oynadığı Helsinki rolü ile bilinen Sırp asıllı oyuncu Darko Peric, kadroya dahil oldu. Dünyaca ünlü isimlerle Türk oyuncuların bir araya geleceği Atatürk dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak.

Dizinin müziklerini ise Zimmer, Interstellar, Dune: Çöl Gezegeni, Başlangıç, Sherlock Holmes, Karayip Korsanları gibi dünyaca ünlü projelerin müziklerini yapan Hans Zimmer üstelenecek.