Çeşitli sebeplerle ehliyetlerine el konulan sürücüler, ehliyetlerini geri istiyor. Geçimini ehliyetleriyle beraber sağlayam vatandaşlar bir defaya mahsus, ağır bir suç işlememiş olan sürücülerin ehliyetinin geri verilmesini talep ediyor.

Ehliyet affına dair devlet makamlarında henüz gündeme gelen bir karar yok ancak ehliyet mağdurları seslerini duyurarak af kararının çıkmasını istiyor.  

Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti

Ehliyet mağduru vatandaşların gözü kulağı, bu kararda. Haziran ayından beri bir anlaşmaya varılmayan kararla ilgili seçim öncesinde yeni bir gelişme bekleniyor.

Ak Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, ehliyet affının gündemlerinde olduğunu anlattı.  Tunç katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sicil affıyla ve ehliyet affıyla ilgili düzenlemeler yapılacak. Özellikle ehliyet affında kamudan çok fazla talep geliyor. Biz Ak Parti olarak yapılabilecek taleplere duyarsız kalmayız. Bu sorunları çöze çöze bugünlere geldi. Bu sayede 20 yıldır iktidardayız."