TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef All Star'da sona yaklaşılıyor.

Pazar günü yapılacak finalle sezonu kapatacak olan yarışmada ekrana gelen son bölümde, 4 yarışmacı kupaya bir adım daha yaklaşmak için mücadele etti.

MASTERCHEF'E SÜRPRİZ VEDA! KİM ELENDİ? 🎈 MasterChef All Star'da hangi  isimler yarı finale kaldı? MasterChef elenen isim ve All Star'ın 4'üncüsü  olan yarışmacı

Şefler dün gece yarışmacılardan, 'Yeşil konsept'te menüler yapmalarını istedi. Yarışmacılara ilk turda yeşil renkli soğuk başlangıç, ikinci turda ana yemek, üçüncü turda da tatlı yemekleri verildi.

BARBAROS VEDA ETTİ

Barbaros gecenin sonunda en düşük puanı alarak MasterChef'e veda etti. Barbaros, "Keyifli bir dönemdi. Başından sonuna kadar pişman olduğum hiçbir şey yok. Geldiğimden beri tek gayem kupayı almaktı. Onun için çaba gösterdim. Hiçbir şekilde pişmanlığım yok. Ekleyebileceğim çok şey olabilirdi" diye konuştu. Barbaros'un elenmesinin ardından yarı finale Esra, Hasan ve Tahsin kaldı.

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

MASTERCHEF YARI FİNALE KİM KALDI? MasterChef çeyrek finalde kim elendi? -  Son dakika Magazin habe...

MasterChefAllStar yarı final bu akşam 20.00'de TV8’de.