Geçtiğimiz gün sevgilisi Eda Alkaya ile birlikte görüntülenen MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten 2021 yılında tek celsede boşanmıştı. Ünlü şef, boşandıktan 1 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisi Eda Alkaya ile birlikte AVM'de objektiflere takılan italyan şef, basın mensuplarının birlikteliği hakkında yönelttiği sorulara, "Her şey yolunda arkadaşlar. Teşekkür ederim" demekle yetindi.

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var

YENİ SEVGİLİSİ ESKİ EŞİNE BENZİYOR!

Kısa süre önce eski çalışanları tarafından şiddete uğrayan ülü şefin yeni kız arkadaşının Tuğçe Demirbilek'e benzerliği dikkat çekti. ünlü şef hakkında magazin sayfasına yorum yapan Mehmet Ali Erbil, herkesi şaşırttı. Erbil'in yaptığı Zanna yorumu, sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi. Mehmet Ali Erbil Danilo Zanna'nın fotoğrafına, "Türkiye'de ünlü mü kalmadı Allah'ın İtalyanı'nı bütün reklamlarda oynatıyorsunuz. Ayrıca Türkiye'nin tanıtımı için bir şey yaptığı yok" diyerek eleştiride bulundu.