ALİ ÇETİN / İŞÇİ HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nda kritik günler yaşanıyor. Türk futbolundaki gerilim kulüplerin odağına TFF ve kurullarını getirdi. 

Son 2 sene içinde Türk futbolunda yaşananlar kulüpleri tedirgin ediyor. Dün yapılan Kulüpler Birliği toplantısından sonra yapılan açıklamada Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, ortak bir kararla Süper Lig ve 1. Lig'deki takımların erken seçim talep ettiğini açıklamıştı.

18 Temmuz'da yapılacak olan seçim en erken 28 Haziran tarihinde yapılabilir. 

Büyükekşi ve ekibi, kulüplere bu istekleri konusunda henüz bir geri dönüş yapmadı.

TFF için aday olarak ilk beliren isim Servet Yardımcı oldu. Servet Yardımcı'nın kulüplerden büyük destek alacağını ve güçlü bir ekip kuracağını biliyoruz.

servet-yardimci-kimdir-kac-yasinda-nereli-14078752_2097_amp

Servet Yardımcı ekibine Ahmet Ağoğlu ve Murat Sancak gibi isimleri dahil edecek. 

Adaylığına en sıcak bakılan isim olarak Servet yardımcı gözüküyor.

BÜYÜKEKŞİ TEKRARDAN ADAY OLACAK

Mehmet Büyükekşi ve ekibi, tekrardan aday olma hazırlığı yapıyorlar. Dün Kulüpler Birliği toplantısının ardından Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Büyükekşi'nin ekibinin alt ligdeki takımları aradığını ve destek sözü verdiğini belirtti.

XTjVPLP3HEC_4NhE49E7Hg

Büyükekşi'nin planı tam olarak da bu. Arkasına belli başlı kulüplerin desteğini alıp tekrardan aday olmaya hazırlanıyor.

Öte yandan da yüksek ihtimalle Büyükekşi'nin adaylığını açıklamasıyla beraber Ahmet Nur Çebi de aday olacak.

Fatih Karagümrük, Antalyaspor'u 4 golle geçti Fatih Karagümrük, Antalyaspor'u 4 golle geçti

Kulüplerin istediği çok adaylı seçimin gerçekleşme ihtimali yüksek gibi gözükse de Büyükekşi'nin aday olmasına verecekleri tepki ise merak konusu.