Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım

İş insanı Mehmet Dinçerler ile şarkıcı Hadise'nin kısa süreli evlilikleri bol olaylı bir şekilde geçtiğimiz aylarda sonlanmıştı. Boşanmanın ardından aldatma ve Mehmet Dinçerler'in aldığı evlilik yüzüğünün sahte olduğu iddaları magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Hatta ayrılıklarının ardından Dinçerler'in evlerinde bulunan robot süpürgeyi aldığı iddia edilmişti.

A Para’da Funda Karayel’in sunduğu “Yıldızlı Sohbetler” programına konuk olan Mehmet Dinçerler, olaylı geçen boşanma sürecinin ardından iddialara yanıt vererek açıklamalarda bulundu.

Dinçerler, “Robot süpürge haberi gerçekten çok komikti, ben de çok güldüm. İnsanlara eğlence çıktı ama ben hayatım boyunca çıktı böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş bir adam değilim. Zaten öyle bir diyaloğumuz da hiçbir zaman olmadı. Biz hiçbir zaman maddiyata bağlı eşyaların veya başka şeylerin peşinde koşan Biz hiçbir zaman maddiyata bağlı” dedi.

Dinçerler boşanma süreci ile ilgili ortaya çıkan iddialara ilişkin şunları söyledi:

“Sahte yüzük olayı hem bana hem de ilişkime yapılmış bir itibar suikastı. Böyle bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Bu süreçte herkes istediğini söyledi. Bir gün ‘Yüzüğün fiyatı şu kadar’ dediler, diğer gün ‘Bu kadar’ dediler. Cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum. Çünkü orada bir kurum var, yani kurulmak istenen bir şey var. Yani taçlandırmak istediğim bir süreç var. Önemli olan maddi değeri değil, sembolik değeri. Yoksa kıymetsiz haberler bunlar yani…”

Dinçerler yıllar önce attığı “Şişko sarışın sen ölmelisin”, “Çok gezen kızdan daha itici bir şey varsa o da onun reklamını yapan kızdır” gibi tweetleri için de özür diledi.