ATV'nin sevilen yapımlarından olan Kardeşlerim dizisi 4.sezonuyla seyirciyi ekran başına kitlemeye devam ediyor. 

Dizide Aybike karakterine can veren Melis Minkari ve Berk karakterine can veren Recep Usta sosyal medyada da sevilerek takip edilirken çok konuşulmaya devam ediyor. 

Dizi her cumartesi günü akşam saatlerinde Atv'deki yerini alırken, dizinin son bölümünde Ömer ile Oğulcan, hiç tahmin edemedikleri tehlikeli bir durumun içine çekilirken, kulüpte karşı karşıya gelen Suzan ile Şevval'in arasında, büyük bir hesaplaşma yaşandı. Dizide Aybike ve Berk arasındaki kıskançlık sahneleri de gündem oldu.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Adba Analytics isimli sosyal medyada analitik yapan bir şirket her gün sosyal medyada en çok konuşulan isimleri paylaşmakta.

Son paylaştığı #dünneoldu listesinde ise Kardeşlerim'de Aybike ve Berk'i canlandıran Melis Minkari ve Recep Ustak ilk sıralarda yer aldı.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Simge Selçuk, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Evrim Doğan, Melis Minkari, Recep Usta, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal, Aslı Mavitan, Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç, Nazlı Çetin, Barış Aksavaş, İrem Deniz, Emre Yetek, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir, Emre Karayel, Ayşe Kökçü ve Cüneyt Mete'nin olduğu Kardeşlerim dizisi her cumartesi günü seyirciyi ekran başına kitliyor.