14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde 6'lı masa ile yol alan Meral Akşener'in sonuçlarla birlikte hezimete uğramasının ardından tepkiler büyümeye devam ediyor. Art arda istifaların yaşandığı partide Meral Akşener'in de koltuğu tıpkı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi sallantıya girdi.

Seçim önceside istifaların çokça yaşandığı partide yenilginin ardından sesler daha da yükselmeye başladı. Kuruluş yıllarından itibaren partinin terör örgütü fetöyle bağlantısı sık sık gündeme geliyordu. Bugün büyüyen tartışmalarla birlikte fetöcü tartışmaları yeniden alev aldı ve İyi Parti içinde fetöcülük suçlamaları başladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kanada Dışişleri Bakanı Joly ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kanada Dışişleri Bakanı Joly ile görüştü

CHP'den İyi Parti'ye geçen ve seçim döneminde istifa eden Aytun Çıray da Fetöcü İdris Naim Şahin'in aday olmasıyla istifa etmiş ve İsmail Nacar'ın kendisine "Seni aday yapmayacaklar çünkü FETÖ istemiyor." ifadesini açıkça dile getirmişti. 

Son günlerde partiden ihraç edilen Ethem Baykal'da ihraç kararına karşı çıkarak parti yönetimini fetöcülükle suçladı. Baykal,"Seviye alçakla çukur arasındadır. FETÖ'den şüpheli kişilerin aklanmadan yapacağı siyaset şüpheli kalacaktır." ifadelerini kullandı. 

İyi Partililerin "FETÖCÜ" diye suçladıkları eski İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirildi. Bu adımla birlikte parti içindeki fetö yapılanmasının yanısıra Meral Akşener'in de koltuğunun sallantıya girdiği iddia edildi.