Dilan Çicek ve Mert Yazıcıoğlu'nun ortaya çıkan ilişkileri herkesi şoke ederken, Afra Saraçoğlu tarafında da yeni bir gelişme yaşandı. Adı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarına karışan güzel oyuncu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile birlikte olduğu iddiaları tekrar gündeme geldi. 

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var

Yakın arkadaşını da takipten çıkardı

Daha önce bir magazin programında Mert Ramazan Dermir'in Afra Saraçoğlu'nun evinden gizlice çıkarken görüldüğü iddia edilmişti. Bunun üzerine 4 yıllık eski aşkını sosyal medya hesabından silen Mert Yazıcıoğlu, bu sefer de yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir'i takipten çıkardı. Adı aşk iddialarına karışan ikili arasında neler olduğu henüz bilinmezken Mert Yazıcıoğlu, Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ile olan fotoğrafı da sildi.

Mert Ramazan Dermir ve Afra Saraçoğlu aşk yaşıyor iddiası

Dermir'in Afra Saraçoğlu'nun evinden gizlice çıkarken görüldüğü iddiasının detayları da şöyle: "Mert Ramazan Demir, Afra Sraçoğlu'nun evine gidiyor. Bir süre sonra Mert güneş gözlüğü ile evden çıkıyor ve bir kahveciye gidip kahve alıyor. 1 saat sonra Afra, köpeği ile birlikte evden çıkıyor ve kapının önüne onu almaya bir araya geliyor. Arabasının plakası ve modeli de belli"