Merve Boluğur'un Murat Dalkılıç'la ilişkisinin ardından ''Merve kendini toparlayamadı'' yorumlarına tepkiliydi. Seneler sonra Dalkılıç'ın sessizliğini bozması üzerine Boluğur, tepki göstermişti.

Gazetecilerin, eşki eşi ve özel hayatı ile sorularından bunalan Boluğur, geçtiğimiz günlerde de sevgilisi ile yürürken eski eşi Murat Dalkılıç ile sorular sorulmasına tepki göstermişti. 

Boluğur, adeta çılgına dönerek; "Yanımda sevgilim var, bu nasıl bir soru sormak!" diyerek gazetecilere bağırmıştı. Güzel oyuncu; muhabirlerin, "İşimizin gereğini yapıyoruz. Murat Bey size destek verdi, siz de karşılık verdiniz" cümlelerinin ardından "Siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Nasıl bir şey bu ya!" diyerek sitem ettmişti. 

Küskün Merve Boluğur! Gazetecilerle konuşmadı

"KÜSTÜNÜZ MÜ BİZE?"

Boluğur, tüm bunların ardından önceki gün Etiler Akmerkez’de kameralara yansıdı. Telefonu ile ilgilenen Boluğur, basın mensuplarını görünce istifina bozmadan telefonu ile uğraşmaya devam etti.

Geçen hafta gazetecilerle gerginlik yaşayan Boluğur, kendisine sorulan sorulara bu sefer cevap vermek istemedi. Ünlü oyuncu, muhabirlerin “Küstünüz mü bize?” sorusun da cevap vermeyerek; alışveriş merkezinde yürümeye devam edip telefonu ile ilgilendi.

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç arasında ne oldu?

Dalkılıç, eski eşi hakkında sosyal medyada dolaşan yorumalara, ''Bir süredir tüm medya mecralarında eski eşim Merve'nin özgürce, canı nasıl istiyorsa öyle yaşadığı halini toplumla paylaşıyor olmasına hangi hakla "Bu kız delirdi" etiketiyle her gün her saat durmaksızın, her şeyin görünür olduğu mecralarla paylaşırsınız! Muhatabı bunları her gün görüyor hiç mi düşünmüyorsunuz? Asıl sizin bu atıflarınız ile herhangi bir insanın ne kadar üzülerek o hale dönüşebileceğinin farkında değil misiniz? Ne kadar tehlikeli olduğunuzun bir an önce farkına varıp, bu işe bir an evvel son vermenizi tüm kalbimle diliyorum.Bu atıflarınızın benimle olan ilişkisine gelince; ne sular akmış üstünden ki hakikaten şaka yapıyorsunuz diye düşünüyordum ilk zamanlar ama her gün ciddi ciddi yüzlerce nefret dolu mesajlar geldiği için bir açıklama gereği duydum... Hiçbir zaman ne yaparsanız yapın kendimi haklı çıkarmaya çalışmayacağım... Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar... Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım." demişti.

Bunun üzerine Merve Boluğur da yine Instagram üzerinden bir açıklama paylaştı. Boluğur, açıklamasında Dalkılıç'ın ismini vermese de Dalkılıç'a cevap niteliğinde olduğu düşünüldü.

Boluğur ise açıklamasında;

"Bugüne kadar kendimi var ettim. El alem ne der diye de yaşamadım. Siz benimle özgür ruhumu konuşacağınıza başka dedikodu malzemesi bulup kendinizi yaşayın. Çünkü 17 yaşımdan beri kimseye yaslanmadım, sevgi ilişkileri yaşayan kadın oldum. Bana yapılan algı operasyonuna ilk defa cevap veriyorum. Çok istesem girip bir diziye başrol oynarım, bunun derdi size mi düştü? Elimin tersiyle kaç kere de ittim ayrıca...

Ya da erkek arkadaşım oluyor fakat nedense hep bir yas tutan kız imajı lanse ediliyor... Ya da içimden geldiği, kimseye zararım dokunmadan hareket edip psikolojik yaftamalar... Affedersin herkes kendi psikolojisinde boğulsun, el alemin ünlü olmaya çalışanları ayrı konuşur... Beni kıskanan herkes konuştu çünkü üzerimden senelerdir." ifadelerine yer verdi.