Metin Akpınar'a babalık davası açan ve davayı kazanan Duygu Nebioğlu, yine çarpıcı bir iddiayla gündeme gelmişti. Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktıktan sonra "Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" diyen Duygu Nebioğlu, ablasının da çok ünlü bir gazetecinin kız olduğunu öne sürdü.

METİN AKPINAR VE UĞUR DÜNDAR'IN ARKADAŞ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İddiaların odağındaki isim ise Uğur Dündar'dı. Duygu Nebioğlu "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" demişti.  Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği belli oldu. Metin Akpınar ve Dündar’ın iyi arkadaş olduğu ve aynı kadınla aşk yaşadığı iddiaları herkesi şoke etti.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

DÜNDAR'DAN İDDİALARA YANIT GELDİ

Ünlü gazeteci Uğur Dündar da sosyal medya hesbaından yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu. Dündar, paylaşımında "Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haizran ayında karar bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan adli tıp kurumu dna incelemsini bitirdi ve biolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerine yer verdi.