AK Parti İstanbul eski milletvekili Metin Külünk tartışmalı yerel seçim sonuçlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için çocuk' benzetmesi yaparak "Başkan adaylarında biri hala çocuk gibi ortalıkta 'başkanım da başkanım' diye geziyor. Bu ne hırstır. Bu ne hukuk tanımamazlıktır." ifadelerinde bulundu. 

AK Parti eski milletvekili Metin Külünk Twitter üzerinden yerel seçim ile ilgili değerlendirmede bulundu. Külük resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ithafen "Başkan adaylarında biri hala çocuk gibi ortalıkta 'başkanım da başkanım' diye geziyor. Bu ne hırstır. Bu ne hukuk tanımamazlıktır." dedi. 

Metin Külünk'ün paylaşımı şöyle; 

İstanbul başta olmak üzere ülkemizin bir çok yerinde seçim sonuçlarına yönelik hukuki süreçler devam ediyor. Başkan adaylarında biri hala çocuk gibi ortalıkta "başkanım da başkanım" diye geziyor. Bu ne hırstır. Bu ne hukuk tanımamazlıktır. 

AKOM'dan açıklama: Sağanak yağmur geçişleri yaşanacak AKOM'dan açıklama: Sağanak yağmur geçişleri yaşanacak

Sn. E. İmamoğlu içeride hukuka saygısızca hareket edip şov yaparken, dışarıdan ülkemize karşı yoğun bir saldırı başlatıldı. ABD, ülkemizi tehdit ederek bir şey elde edebileceğini sanıyorsa yanılıyor. Türk Milleti  oldu bittilere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir.

Suriye'de terör örgütlerine silah nakliyesine devam eden, İsrail eliyle bölgeyi karıştırmak için aymazca hareket eden ABD yönetimi artık tarafını seçmelidir. Türkiye'yi NATO'nun en önemli ülkelerinden biri müttefik olarak görüyorsa ona göre saygılı bir şekilde davranmalıdır.

Seçim öncesinde ortaya çıkan şer ittifakının amacının yerel seçimler olmadığını, meselenin uluslararası saldırının sokak altlığını hazırlamaya dönük bir çaba olduğunu defaten ifade ettik. Geldiğimiz noktada bütün resim ortaya çıkmaya başladı.

Türk Milleti içeriden ve dışarıdan gerçekleştirilen birbiriyle koordineli, tek bir merkezden yönlendirilen bu saldırılara karşı tam bir teyakkuz halindedir. AKParti, MHP, CHP ve diğer tüm partilerin ülkesini ve milletinin hayrını düşünen tabanları bu oyunu görmektedir.

Kurulmak istenen bu kirli tuzaklara karşı milletimizin feraseti ve kararlılığı yine harekete geçmiştir. Bu azim ve kararlılık, milletin ortak sağduyusudur Tıpkı Sivas ve tıpkı Erzurum Kongresi'nde olduğu gibi manda ve himaye heveslilerine karşı millet tek yürektir.

Kurulmak istenen bu kirli tuzaklara karşı milletimizin feraseti ve kararlılığı yine harekete geçmiştir. Bu azim ve kararlılık, milletin ortak sağduyusudur Tıpkı Sivas ve tıpkı Erzurum Kongresi'nde olduğu gibi manda ve himaye heveslilerine karşı millet tek yürektir.

 

Editör: TE Bilişim