Ersun Yanal'dan manidar Fenerbahçe mesajı! Ersun Yanal'dan manidar Fenerbahçe mesajı!

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin, gruptaki ikinci maçında Meksika'yı 2-0 mağlup ederek ilk puanıyla tanışmıştı. Karşılaşmadan sonra soyunma odasında Messi'nin yaptığı hareket Meksikalıları kızdırmıştı.

Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi'nin, yerde bulunan Meksika formasına bastığı ve ayağıyla ittiği görüntüleri soyunma odasındaki bir amatör kameraya yansıdı. Bu görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Messi'ye birçok tepki gösterildi.

"DUA ETSİN KARŞILAŞMAYAYIM"

Bu tepkiler sonrası Meksikalı boksör Canelo Alvarez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Messi'nin formamızla ve bayrağımızla yerleri temizlediği görüntüleri gördünüz mü? Bırakın onu bulayım. Arjantin'e saygı duyduğum gibi, Meksika'ya da saygı duymalısın! Tanrı'ya dua etsin onunla karşılaşmayayım." şeklinde Messi'yi tehdit etmişti.

MIKE TYSON'DAN MESSİ'YE DESTEK GELDİ!

Yaşanan bu durumun ardından boks dünyasının efsane isimlerinden olan Mike Tyson da Messi'yi savunan isimlerden biri oldu. Tyson konuyla alakalı yaptığı açıklamada "Canelo diye biri Messi'yi tehdit etmiş. Eğer Messi'ye dokunmaya cüret ederse yıllar sonra ringe çıkmak zorunda kalırım." dedi.