Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı, Aleyna Tilki’yle beraber Şehrazat imzalı Ajda Pekkan şarkısı ‘Yaz Yaz Yaz’ı yeniden yorumladı. Şarkının prodüksiyonunu da Kaan Arslan yaptı.

"Birlikte yorumladığımız ‘Yaz Yaz Yaz’ yayında!"

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sizlerle birlikte çalışma fırsatım olduğu için çok gururluyum Mor ve Ötesi. Ben de müziklerinizi dinlerken hissettiklerimi Mor ve Ötesi’yle keşfeden o milyonlarca çocuktan biriydim. Ve müziğinizin zamansızlığı her zaman ufkumu açtı. Çocukluğumdan beri içimde özgürleşmeyi bekleyen hayallerime, hikayeme, yapmak istediklerime destek ve umut olduğunuz için tüm kalbimle teşekkür ederim. Ayrıca Kaan Arslan’a da tesekkür ederiz. Birlikte yorumladığımız ‘Yaz Yaz Yaz’ yayında!”

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

"Ortaya çıkan sonuç bizi çok heyecanlandırdı"

Mor ve Ötesi üyeleri ise Aleyna Tilki’yi yıllardır uzaktan ilgiyle takip ettiklerini söyleyerek şunları kaydetti:

“Çok farklı bir ses rengi ve kendi hikayesine dair farklı bir tavrı, iddiası var. Bu kayıtta bir arada çalışmak bizim için çok keyifliydi. Disiplinli, sürekli ufkunu geliştirmeye çalışan zeki ve yetenekli bir genç sanatçı. Popüler müziğin kalıcı isimlerinden biri olacağını düşünüyoruz. Ortaya çıkan sonuç bizi çok heyecanlandırdı, umarız dinleyenler de keyif alırlar”