Merve Boluğur ile yaşadığı evlilikle hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Konuk olduğu bir programda doğuştan burnundaki kemiklerin dışarıya yönelme problemi olduğundan bahseden ve ilkokuldan beri bununla ilgili sorunlar yaşadığından söz eden Dalkılıç daha önce de 8 kez burun ameliyatı olmuştu. 

HAYRANLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Ünlü şarkıcı 9. kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Murat Dalkılıç, hayranlarını üzen bir haber verdi. Dalkılıç paylaşımında şu ifadelerde bulundu:

“Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilen alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz.”

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor