Türkiye’deki en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix, eylül ayında yayınlayacağı içerikleri paylaştı. Netflix Türkiye’nin eylül ayı takviminde birçok yeni dizi ve film bulunurken, popüler dizilerin de yeni sezonları yer alıyor. Peki, Netflix Türkiye’nin 2022 eylül ayı içerikleri neler? İşte 2022 eylül ayında Netflix Türkiye’de olacak içerikler: 

1) Devil in Ohio 

Devil In Ohio' Trailer: Emily Deschanel Stars In New Netflix Thriller  Series About A Satanic Cult

Devil in Ohio, Netflix için Daria Polatin'in aynı adlı kitabına dayanan ve başrollerinde Emily Deschanel, Sam Jaeger, Gerardo Celasco Madeleine Arthur gibi başarılı oyuncuların olduğu bir gerilim dizisidir. Netflix yapımı dizi 2 Eylül tarihinde seyircisiyle buluşacak.

2) Cobra Kai: 5. Sezon 

See 'Cobra Kai' Season 5 Photos & Release Date: News - Netflix Tudum

Amerikan dövüş sanatlarıyla ilgili olan Cobra Kai dizisi, 1984 yılında çıkan ve başrollerinde Ralpg Macchio ve William Zabka’nın olduğu Karate Kid filminin devamı niteliğindedir.  

Sevilen dizi 5. sezonuyla 9 Eylül tarihinde Netflix Türkiye’de yayınlanacak. 

3) Heartbreak High

 

Heartbreak High, Hannah Carroll Chapman tarafından Netflix için yaratılan ve Avustralya drama televizyon dizisidir. İlk olarak Network Ten'de gösterilen 1994 serisinin tekrarı niteliğindedir. Dizi 14 Eylül 2022'de Netflix Türkiye'de yayınlanacak ve 8 bölüm sürecek.

4) Winx Efsanesi: Kader: 2. Sezon 

Netflix'in ''Winx Club'' adlı animasyondan uyarladığı fantastik dizisi ilk bölümüyle çok beğenilmişti. Sevilen dizinin yeni sezonunda ise Alfea'nın öğrencileri Solaria'yı okuldaki potansiyel düşmanlardan korumak zorundadır. Bloom ise güçlerini kontrol etmek için mücadele eder.

Popüler Netflix dizisi 16 Eylül tarihinde yayınlanacak.

5)Snabba Cash: Kolay Para: 2. Sezon 

Netflix'in İsveç yapımı dizisi Snabba Cash 2. sezon onayını aldı

Jens Lapidus'un yazdığı romanlardan uyarlanan dizi, İsveç yapımı üçleme film üçlemesinin 10 sene sonrasını konu alırken Stockholm'ün yer altı dünyasında geçiyor.

Dizinin başrollerinde Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela ve Jozef Wojciechowicz (Z.E) yer alıyor. 

İsveç yapımı dizi 22 Eylül tarihinde Netflix Türkiye'de yayında.

6) Âşıklar Bayramı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen'in başrolünde olduğu dizide yıllar önce yolları ayrılan Avukat Yusuf ve saz âşığı babası Heves Ali'nin yolu, 25 yılın sonunda yeniden kesişmesini ve tekrar bir araya gelen baba oğulun geçmişleriyle yüzleşip, gelecekleriyle ilgili olan sorunların üstesinden gelmeye çalışmasını anlatır.

 Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlananan Netflix Türkiye filmi 2 Eylül'de seyircisiyle buluşacak.

7) Yolun bittiği yer

Netflix Eylül 2022 programı açıklandı! İşte yeni sezonun dizi ve filmleri - Resim: 8Netflix Eylül 2022 programı açıklandı! İşte yeni sezonun dizi ve filmleri - Resim: 8Netflix Eylül 2022 programı açıklandı! İşte yeni sezonun dizi ve filmleri - Resim: 8

Kısa süre önce eşini kaybeden Brenda'nın, ürkütücü bir yolculukta bir cinayet ve parayla dolu kayıp bir çanta yüzünden tehlikeye düşen ailesini korumak için savaşmasını anlatan filmin başrolünde ise Queen Latifah, Beau Bridges, Ludacris gibi isimler yer almakta.

Gerilim-dram türündeki film 9 Eylül tarihinde Netflix Türkiye'de.

8) Blonde

Joyce Carol Oates'un romanından uyarlanan ve Hollywood efsanesi Marilyn Monroe'nun yaşamını cesur bir şekilde ele alan bu kurmaca öykünün başrolünde Ana de Armas yer almakta.

Merakla beklenen yapım 28 Eylül tarihinde Netflix Türkiye'de.

9)  Terim

Teknik direktör Fatih Terim'in utbol kariyerindeki zaferleri ve yenilgilerin ele alındığı ve ilk ağızdan dinleneceği belgesel 15 Eylül tarihinde Netflix Türkiye'de.

TAVŞAN SAMURAY: USAGİ GÜNLÜKLERİ: 2. SEZON   / 1 Eylül

Düşman Yokai'lardan kurtulan Usagi ve ekibi, kısa süren barış döneminin tadını çıkarır ama çok geçmeden yine kötü uzaylıların istilasına hazırlanmaları gerekecektir.

NITRAM / 1 Eylül

Avustralya'nın banliyölerinde yaşayan, hayal kırıklığına uğramış genç bir adamın içine düştüğü yalnızlık, onu şiddete yöneltir. 1996 Port Arthur trajedisinden uyarlandı.

EVİM SATIŞTA / 2 Eylül

ABD'nin dört bir yanındaki ev sahipleri, hayatlarını değiştirecek anlaşmalar yapma umuduyla satılık evlerini dört deneyimli gayrimenkul yatırımcısına sunar.

RICK AND MORTY: 6. SEZON / 5 Eylül - Her Hafta Yeni Bölüm

Parlak zekalı Rick ve huysuz torunu Morty'nin alternatif dünyalara yaptığı yolculukları konu alan Rick and Morty, altıncı sezonuyla geri dönüyor.

BEE VE PUPPYCAT / 6 Eylül

Harika bir sihirli adada yaşayan ve içinden geldiği gibi davranan Bee ile tüylü dostu, galaksiler arası bir geçici iş ajansında çalışırken maceradan maceraya atılır.

ÖLÜMCÜL MEKTUPLAR: ABD'DE ŞARBON TEHDİDİ / 8 Eylül

11 Eylül'den günler sonra ölümcül şarbon sporları içeren mektuplar, ABD'de paniğe ve trajediye yol açar. Bu belgesel, bu olaya ilişkin FBI soruşturmasını ekrana taşıyor.

OPERASYON HAV HAV: 2. SEZON / 1 Eylül

Dünya tehlikeli bir hâl alınca çaresiz bilim insanları, genetiği geliştirilmiş köpekleri yaşayabileceğimiz yeni bir gezegen bulmaları için uzaya gönderir.

İNTİKAM KANKAM / 16 Eylül 

Havalı bir özel lisenin gözden düşen popüler kızı, okula yeni gelen gösterişsiz bir kızla birbirlerinin düşmanlarından intikam almak için gizli bir anlaşma yapar.

GERÇEK BLING RING: BİR HOLLYWOOD ÇETESİ / 21 Eylül

2009'da ünlülerin evlerinde hırsızlık yapan bir grup genç, medyanın yoğun ilgisiyle karşılaşır ve bir filme ilham verir. Öykülerini bir de onlardan dinleyin.

ATHENA / 23 Eylül

Küçük bir çocuğun trajik bir şekilde öldürülmesi, Athena topluluğunda topyekûn bir savaşın fitilini ateşler. Çatışmanın merkezindeyse kurbanın ağabeyleri vardır.

Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı

POKÉMON: THE ARCEUS CHRONICLES    / 23 Eylül

Ash, Goh ve Dawn, efsanevi Pokémon Arceus efsanesini araştırırken; Galactic Takımı'nın dünyayı tehdit eden bir planını ortaya çıkarır.

A JAZZMAN'S BLUES / 23 Eylül

Tyler Perry'nin yönettiği bu yasak aşk ve aile draması öyküsü, Amerika'nın güneyindeki bir mekânda çalan blues müzikler eşliğinde 40 yıllık sırları ve yalanları ortaya döküyor.

ENTERGALACTIC / 30 Eylül

New York'ta aşkı arayan iki yaratıcı insanı konu alan bu animasyon filmde müzik, sanat ve moda iç içe geçiyor.