Gündem

Nevşin Mengü'ye anlattıkları kan dondurdu: Hatay'da neler oluyor?

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen kentlerimizden birisi olan Hatay'da bulunan bir vatandaşın Gazeteci Nevşin Mengü'ye anlattıkları kan dondurdu. Hatay'da yağma olayının ciddi boyuta vardığına dikkat çeken Yaprak Yapsan isimli vatandaş, şehirde güvenlik sorununun olduğunu ve yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini belirtti.

Loading...

Abone Ol

Depremin sarstığı 10 kentimizde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken ortaya çıkan enkaz görüntüleri ve kentlerin son halleri, görenleri hem kedere hem düşünceye itiyor.

Girişimci Yaprak Yapsan, akrabalarının cenazelerini almak için gittiği Hatay'da yaşadığı olayları gazeteci Nevşin Mengü'ye anlattı.

Antakya civarında ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğuna dikkat çeken Yapsan, güvenlik kuvvetlerinin eksikliğine işaret etti. Kıyafet ve oyuncak mağazalarının bile yağmalandığını ifade eden Yapsan, yağmacıların insanların üstünü arayarak cep telefonlarını almaya çalıştıklarını söyledi. 

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Kendilerinin de yağmalandığını belirten Yapsan, arabalarında dahi oturamadıklarını, kollarını camdan uzatsalar kollarının kesileceğini söyledi. 

Gece vakti araçlarının sallandığını anlatan Yapsan, duruma acil olarak müdahele edilmesi gerektiğini söyledi.