Kim Kardashian, Skims adlı vücut şekillendirici markası altında ilk kez erkek lere yönelik ürün üretti. Erkek iç çamaşırlarını Brezilyalı futbolcu Neymar, NBA basketbolcusu Shai Gilgeous ile Amerikan futbolcusu Nick Bos üzerinden tanıttı.

Sporcuların iç çamaşırı, tişört, atlet ve şort tasarımlarını üzerlerinde sergiledikleri tanıtım fotoğraflarını, Kardashian sosyal medya hesabından takipöileri ile paylaştı.

Kardashian, 2019'da kurduğu markaya değer üzerine değer katmasının ardından, şirketin erkek kıyafetlerine yönelmesinin "dönüm noktası" olduğunun altını çizdi. 

Kardashian ayrıca, "Neymar gibi bir ikonun NBA All Star oyuncusu Shai ve Amerikan futbolunun en iyi savunma oyuncusu Nick'in markanın yüzü olması, bence Skims'in sadece kadınlar için değil, herkes için konfor sağlayabilecek bir marka haline gelme biçimini çok iyi anlatıyor" dedi.

Kardashian, 26 Ekim'de satışa çıkacak koleksiyonu için, "Skims'in yeni dönemi için heyecanlıyım ve herkesin bu harika ürünleri deneyimlemesini sabırsızlıkla bekliyorum" 

Kardashian'ın markası, korseden farklı olarak, yüzme ve spor kıyafetleri ile de öne çıkacak.

Teşkilat'a sürpriz başrol! Hangi isme teklif götürüldü? Teşkilat'a sürpriz başrol! Hangi isme teklif götürüldü?

The New York Times'ın haberine göre, markanın geçtiğimiz yıl değeri 3,2 milyar dolardı, bu yıl 4 milyar dolara çıkarak dudak uçuklattı.