Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı ekiple yollarını ayırıyor. İtalyan yıldızın yeni adresi belli olurken, Galatasaray'a ödenecek bonservis bedeli de ortaya çıktı. İşte detaylar...

TRANSFER HABERİ: Nicolo Zaniolo'ya hücum! İşte Galatasaray'a gelen 3 teklif  - Aspor

Geçtiğimiz sezonu liderlik koltuğunda tamamlayan Galatasaray, Nicolo Zaniolo transferiyle birlikte gündeme adeta bir bomba gibi düşmüştü.

Galatasaray'a müjde! Nicolo Zaniolo'dan transfer açıklaması geldi

Cimbom, Roma forması giyen İtalyan yıldızı geçtiğimiz şubat ayında renklerine bağlamıştı. 

Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu üst üste 3. kez Avrupa şampiyonu Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu üst üste 3. kez Avrupa şampiyonu

Nicolo Zaniolo, İstanbul'a gelmek istiyor | Transfermarkt

Roma'ya 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon Euro net transfer bedeli ödeneceği, futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması halinde elde edilecek kesin transfer bedeli karının yüzde 20'sinin İtalyan ekibine verileceği aktarılmıştı.

Bu sezondan başlamak üzere 4,5 sezon için sözleşme imzalanan futbolcuya, 2022-2023 sezonu için net 900 bin, diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin Euro sezonluk maaş ödeneceği kaydedildi.

Nicolo Zaniolo kararını verdi! İşte yeni adresi...

Ayrıca Roma ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi. 

Nicolo Zaniolo takımdan ayrılmak için ısrar ediyor

Adı Milan, Juventus ve Arap kulüpleriyle anılan Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu.

NİCOLO ZANİOLO ASTON VİLLA YOLCUSU

24 yaşındaki yıldız, Premier Lig ekibi Aston Villa'ya transfer olmaya çok yakın. Galatasaray'ın İngiliz ekibiyle satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya varmak üzere olduğu kaydedildi. 

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu iki katına satıyor | Goal.com Türkçe

EDERİ 32 MİLYON EURO!

Aston Villa'nın Nicolo Zaniolo transferi için Galatasaray'a kiralama bedeliyle birlikte 32 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 

İtalyan yıldız geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 10 maçta forma giyerken, 5 gole imza attı.

24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 27 milyon Euro.