Gündem

Niğde'de feci otobüs kazası!

Adana-Niğde otoyolunda meydana gelen korkunç kazada otobüs şarampole devrildi. İşte haberin detayları...

Abone Ol

Adana'dan Konya'ya giden 41 C 0641 plakalı bir otobüs, Adana-Niğde Otoyolu Güney Köyü civarında kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden kimliği henüz belirlenemeyen şoför ve beraberindeki yolcular şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 42 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Niğde Valisi Mustafa Koç, yaptığı açıklamada, "Adana'dan Konya istikametine gençlerimizi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs, sabah saat 4 civarlarında Güney köy mevkisinde henüz belirlenemeyen sebeple kaza yapmıştır. Kazada maalesef üzülerek ifade ediyorum 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, 42 vatandaşımız da yaralanmıştır." dedi.

Yaralıların çevredeki hastanelere sevk edildiğini belirten Koç, "Üzücü bir olay. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hafif yaralı olan arkadaşlarımızla görüşmemizde kendilerinin büyük çoğunlukla Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduklarını ifade ettiler." şeklinde konuştu.

Abone Ol