Giresun'da uyuşturucu operasyonu! 3 kişi yakalandı Giresun'da uyuşturucu operasyonu! 3 kişi yakalandı

15 Temmuz gecesi eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u, Boğaziçi Köprüsü’nde kaybeden Nihal Süleymanoğlu, gazeteci Hande Fırat'ın ve Aydın Doğan'ın gündemdeki konuşmasına tepki gösterdi. Fırat ve Doğan arasında geçen konuşmanın o şartlarda nasıl yapıldığını merak eden Süleymanoğlu, ikiliye 15 Temmuz göndermesinde bulundu. Nihal Süleymanoğlu, "Ortalık toz dumanken siz hangi ara bunları konuştunuz?" dedi. 

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın 2016 yılında gazeteci Hande Fırat'a verilen ödül töreninde yaptığı konuşma, son günlerde yeniden gündeme geldi. 15 Temmuz'daki darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Süleymanoğlu, Aydın Doğan'ın, Hande Fırat'a söylediği, "Bunu yaparsan sana istediğin yerde düğün yaparım" sözlerini eleştirdi.

Twitter hesabı üzerinden konuya değinen Süleymanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Hande Fırat'ı etiketleyerek, şu paylaşımı yaptı: 

"Ben de bir şey sormak durumundayım sayın #aydındogan ve @handefrt, ortalık toz dumanken siz hangi ara bunları konuşup hatta düğün planlayıp mobilya konuştunuz?Ve sayın @RTErdogan sizi düğün organizasyonu pazarlığında kurban etmişler. Değmezdi. Bende gece gece kendimce yazdım işte"