Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı

Sinan AkçılDanla Bilic'in YouTube kanalına konuk olup özel hayatıyla ilgili şoke eden itiraflarda bulunmuştu. Danla Bilic ile yemek hazırlayan Sinan Akçıl, 4 tane imam nikahlı eşinin olduğunu ancak boşanamadığını söylemişti. Tepkikler çığ gibi büyürken Danla Bilic 'Ben Nihat Hatipoğlu değilim' demişti. Gündeme bomba gibi düşen bu konuya dair Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi.

Ünlü ilahiyatçı katıldığı bir programda cevaplarıyla konuya son noktayı koydu. “Hazalca Sorular” programına konuk olan Nihat Hatipoğlu, konuyla ilgili olarak "Kimsenin özel hayatı konusunda doğrusu yorum yapmam. İsteyen istediği kadar evlenir ama şahitli boşanma doğru olandır… Şahit de yok, telefonda konuşuyor veya zoom’dan veya kamera karşısında diyorsa da boşanmış sayılıyor. Tabii ki boşanmış sayılıyor" ifadelerini kullandı.

Nihat Hatipoğlu'nun açıklamalarını izleyen Sinan Akçıl da bir paylaşım yaparak " Hoca noktayı koymuş. Artık konuşulmaz diye düşünüyorum." yazdı.