Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor kötü gidişatı durdurmak için başkanlık seçimlerine gitmişti. Kötü gidişata taraftarlardan kötü gidişata tepki gecikmezken yönetim değişikliği takımın üzerindeki kara bulutları kaldırdı.

Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki

Tümosan Konyaspor – Resmi İnternet Sitesi Zeljeznicar Kulübü ile dostluk  maçında karşılaşacağız

Yaşanan değişikliğin ardından camia kenetlenirken bu motivasyon sahaya aktarılmadı. Ancak sivasspor maçına gelindiğinde kırılma maçlarından olan Sivasspor maçını kaybeden Konyaspor'da homurdanmalar tekrardan yükseldi.

Konyaspor'un kadrosu yaşlandı

Konyaspor teknikdirektörü yaşanan kötü gidişata ilişkin yaptığı açıklamada,  “Fatih Karagümrük ve Sivasspor maçları bize puansal açıdan sıkıntı yaşattı. Bunları deplasman maçlarında telafi etmemiz gerekiyor. Deplasman maçlarımız da zor. Samsunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarımız var. Zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Buraları az kayıpla geçip, iç sahada kaybettiğimiz puanları dış saha karşılaşmalarında tamamlamamız gerekiyor” şeklinde açıklama yaptı.

Konyaspor'un isim sponsoru TÜMOSAN oldu | Futbol Haberleri

Anadolu kartalları, evinde İstanbulspor ve Karagümrük’le 1-1 berabere kalırken, Çaykur Rize’ye 2-1, Beşiktaş’a 2-0,  Pendikspor’a 2-1 ve  Sivasspor’a 1-0 yenilerek 16 puan kaybetti.

Konyaspor'un yeni sezon formaları satışa çıkıyor!

Puan kayıpları yönetimi tedirgin ederken, takımı Samsunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi zorlu fikstür ile futolcuların ne yapacağı merak ediliyor.

Yaşanan olayların ardından Konyaspor'un ciğerini bilen adam Recep Çınar okların Konyaspor'u gösterildiğini belirtti.