Başakşehir'de metro çıkışında bomba bulundu! Başakşehir'de metro çıkışında bomba bulundu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Yaptığı açıklamalarda sözünün dinlenmediğine vurgu yapan Akşener,"En fazla naz edilen, sözü kesilen, akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim. Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener,  milletvekili Ümit Dikbayır'ı banka hesaplarını inceletmek ve belediyelerle ticari parasal ilişki kurmakla, Uğur Poyraz'ı ise arkadan iş çevirmekle suçladığı iddia edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında, Özgür özel'in CHP Genel Başkanı olması ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu açıklamalarda ''Arkamdan Bıçaklandım'' sözlerini grup toplantısında değerlendirdi.

Akşener yapmış olduğu açıklamda, ''En fazla naz edilen, sözü kesilen, akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim. Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım. Toprak bizde, iklim bizde, su bizde ama parayı başkaları kazanıyor. Bu eğri düzeni mutlaka değiştireceğiz. İsterse en yakınım olsun. Vallahi billahi değiştireceğim. En yakınım olsun, en güvendiğim olsun.

Kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim. İyiler Hareketi her türlü pisliğin, güç kullanımının, garibanı ezen anlayışın ve abidik gubidik yapıp cep doldurmaya kalkışanların karşısında, sırtında yara olmayan, tertemiz, gözümün içine baksan arkasının görüldüğü insanlardan oluşan bir partidir. Bunun dışında davrananların içimizde yeri yoktur. Garibanın hakkına giren, bir taraftan insanların emeği karşılığı aç gezdiği Türkiye'de saray rejiminin getirdiği yolsuzlukların, israfların, cebellezilerin en miniği dahi olsa gereğini yapmayan namerttir.''dedi.