Semicenk, 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘en iyi çıkış yapan sanatçı’ seçilen ve “Pişman Değilim” şarkısıyla ‘yılın şarkısı’ ödülünü de aldı.

Altın Kelebek Ödül Töreninde Oyun Oynarken Yakalanan Semicenk'e Tepkiler  Gecikmedi

Ödül töreninde Semicenk'in başarılarından çok telefonundan oyun oynaması konuşulmuştu. Semicenk, oyun oynama sebebini ödül almaya gelen sanatçıların bazı tavırlarından rahatsız olması olarak açıkladı.

Altın Kelebek'in ödül töreninde Semincek telefonundan oyun oynadı - Yaşam -  AYKIRI haber sitesi

Uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı: Mahkemeden 'Feyza Civelek' kararı Uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı: Mahkemeden 'Feyza Civelek' kararı

''Kıvanç abiye saygısızlık olsun diye yapmadım.''

Törende Kıvanç Tatlıtuğ’un sahnede olduğu anlarda bu olayın yaşanması Kıvan Tatlıtuğ'a saygısızlık şeklinde yorumlanmıştı. Semicenk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kesinlikle yapılan organizasyona, orada emeği geçen kişilere asla saygısızlık yapmadım, yapmam da. Ben bizim gibi ödül almaya gelen bazı insanların tavırlarından çok rahatsız oldum. Ben çok çabuk öfkelenen biriyim. Oyun oynadığım zaman rahatlıyorum. Yoksa kimseye saygısızlık yaptığımdan değil. Ben Kıvanç Abi’ye saygısızlık olsun diye yapmadım. Tam tersi ona saygısızlık olarak yapılan pek çok şey vardı etrafımda, onları görmemek, duymamak için kendimi kapattım.”

Editör: Zeynep Peksoy