Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda öğretmenlik yapan 52 yaşındaki Donna Barber isimli kadın, öğretmenler odasında hapishanedeki sevgilisiyle görüntülü görüşme yaptı. Yaptığı görüşme esnasında yaptıkları ise ifşa edildi.

Öğretmenler odasında hapishanedeki sevgilisiyle görüntülü görüşme yaparken soyundu! Cinsel ilişki görüntüleri ifşa edilince istifa etti

52 yaşındaki Donna Barber, görüntülü  görüşme sırasında bir anda soyunarak ve sevgisiyle cinsel bir sohbet gerçekleştirdi. Uygunsuz hareketler yapan öğretmen, görüntülerin ifşa edilmesinden sonra görevinden istifa etti.

Beyaz Saray'dan Netanyahu’ya tepki: Refah’ta kara operasyonu görmek istemiyoruz Beyaz Saray'dan Netanyahu’ya tepki: Refah’ta kara operasyonu görmek istemiyoruz

1

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öğretmenin görüntülerinin ortaya çıkması üzerine hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı öğrenen Donna Barber ise kendi isteğiyle öğretmenlikten ayrıldığını duyurdu. Okul yetkilileri görüntülerin velilerle paylaşıldığını söyleyerek, “Çocuklarına kimin eğitim verdiğini bilmelerine hakları var” ifadelerini kullandı.