Zambiya’da yaşayan bir kadın kocasının ölmek üzere olduğunu sevgilisine haber vermek için ölüm döşeğindeki adamın fotoğraflarını çekti. Hasta yatağında fotoğraflarını gönderdiği kocasının gözlerinin önünde vefat etmesi üzerine bir sevgilisine bir selfie gönderen kadın “Sonunda özgürüm” ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda sarsıcı istifa! Ülkesinin Gazze politikasına tepki olarak görevini bıraktı ABD Dışişleri Bakanlığı'nda sarsıcı istifa! Ülkesinin Gazze politikasına tepki olarak görevini bıraktı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sevgilisine, eşinin ölümünü bir fotoğrafla haber veren kadın kadın kısa sürede gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcıları yaşanan olaya tepki gösterirken duruma binlerce yorum gönderdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Günün 23 saatini kadından korkmak için kullanın ve kalan saatin 55 dakikasını kadından korkmayan kişiden korkmak için kullanın” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Neden bu kadar kötü bir şe olmaktansa ondan boşanmıyorsun?” yorumunu ekledi.