AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan basın toplantısında yaptığı konuşmada "CHP'nin Ankara'ya belediye başkanı olarak önerdiği Mansur Yavaş, sahte bir senetle icra takibi yapmış mıdır, yapmamış mıdır?" dedi.

Ömer Çelik sözlerine şöyle devam etti: 

"Sahte senet kullandığı 2016'da Yargıtay kararıyla kesinleşen ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiğiniz bu şahısla ilgili olarak günlerdir basında iddialar yer almasına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi buna niçin cevap vermemiştir? Vatandaşın önüne temiz aday çıkarmak bütün siyasi partilerin görevidir." 

EZANA ISLIK TARTIŞMASI

Çelik, Taksim'deki yürüyüşte ezanı engellemek için ıslık çalındığı iddialarına ilişkin, "Hepimizin tepkisi, ezana dönük bir saygısızlığa yöneliktir." ifadesini kullandı.

S-400 KRİZİ

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bu konudaki açıklamaların sınırı aştığını, hatta F-35 programına Türkiye'nin katılımının yeniden değerlendirilmesi gibi izansız ve mantıksız bir noktaya vardığını, NATO müttefikliğine yakışmayan birtakım söylemler kullanıldığını görüyoruz. Bunlar doğru açıklamalar değil. Müttefikler arasında işler konuşularak halledilir. Bu şekilde tehditler Türkiye'nin kapısından içeriye girmez. Türkiye'de de kimse bunu duymaz." diye konuştu

Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti

MANSUR YAVAŞ'TAN CEVAP

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, hakkındaki senet iddialarıyla ilgili olarak, "Yarın her şeyi açıklayacağım" dedi.