TBMM'de bu hafta hangi kanun teklifi görüşülecek? TBMM'de bu hafta hangi kanun teklifi görüşülecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, Irak uyruklu bir şahsın 6 ile 14 yaşları arasındaki üç kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Şahsın eşi, yaşananları telefona kaydederek delil topladı. N.A.S. (37) isimli kadın, eşini küçük kızına istismar yaparken yakaladığını, ardından diğer iki kızının da aynı duruma maruz kaldığını iddia etti. Olay, 3 Ocak'ta polise şikayet olarak bildirildi.

N.A.S., ifadesinde, "Eşimle ilgili yaşananlar Ekim 2023'te ortaya çıktı. Bir gün kızlarımla birlikteyken en küçük kızımın yanımda olmadığını fark ettim. Onu aramaya gittiğimde, eşimin istismarda bulunduğunu gördüm" dedi. N.A.S., eşinin diğer kızlarına da istismarda bulunduğunu iddia ederek olayı polise bildirdi.

Polis, N.M.J.A. ile J.M.J.A. adlı diğer iki kızın da ifadesini alarak soruşturmayı derinleştirdi. Kızlar da babalarının kendilerine istismarda bulunduğunu doğruladılar. M.J.K.A. (45) gözaltına alındı ve suçlamaları reddetti. Ancak yapılan incelemenin ardından şahıs, "altsoyun cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklandı.